Öppettider Hitta hit +46 10 175 00 70 Broschyr Bli kontaktad

– 100% ELEKTRISK

IVECO eDAILY

IVECO eDaily är den bästa och mest flexibla transportbilen på marknaden: det enda elektriska lätta nyttofordonet som erbjuder upp till 19,6m³ lastvolym, upp till 4,6 ton nyttolast och upp till 3,5 ton dragvikt.
Nya eDaily finns i alla modeller som du kan önska dig.

Ta kontakt med din lokala säljare för offert och provkörning!

IVECO eDaily är den bästa och mest flexibla transportbilen på marknaden: det enda elektriska lätta nyttofordonet som erbjuder upp till 19,6m³ lastvolym, upp till 4,6 ton nyttolast och upp till 3,5 ton dragvikt.

Nya eDaily finns i alla modeller som du kan önska dig. IVECO´s nya elektriska transportbil finns i varianterna skåpbil, dubbelhytt med två eller fyra dörrar, chassi och minibuss på 3,5–7,2 ton i enhjuliga och tvåhjuliga versioner med ett brett utbud av höjd- och hjulbasalternativ.

All teknik och alla komfortfunktioner som finns på standard-versionen av IVECO DAILY finns även på den elektriska modellen, inklusive AIR-PRO intelligent pneumatisk fjädring.

Den elektriska IVECO eDaily transportbil kan användas till alla uppgifter – och du kan välja mellan 1,2, 3 eller 4 batterier, som kan anpassas efter vikt och räckvidd – upp till 300 km* (400 km i stadstrafik)

Nya IVECO eDaily, årsmodell 2024, finns nu för beställning och är bättre än någonsin tack vare följande förbättringar:

• Nya Instrumentbrädan är utformad med föraren i fokus och erbjuder överlägsen komfort, ett nytt användargränssnitt med en helt digital konfigurerbar instrumentpanel på 10,25 tum som standard samt ett nytt infotainmentsystem.

• Uppdragsfokuserade förbättringar som nyckellös Entry & Go.

• Nya kundcentrerade uppkopplade funktioner, som fjärrkontroller och profilinställningar, ger förare och vagnparksägare en ökad effektivitet och en användarvänlig upplevelse.

• Uppfyller de nya GSR-kraven i 3,5-tonsklassen.

• Nya avancerade förarassistanssystem (ADAS) som överträffar lagstadgade krav, med detektering av oskyddade trafikanter (VRU) samt Autonom körning nivå 2, ger en säker och stressfri körupplevelse.

IVECO eDaily kan nu utrustas med ett 148 kWh 4-batteripaket som tillval som ger upp till 240 km räckvidd med chassi cab på 7,2 tons totalvikt, vilket gör den lämplig för alla proffstillämpningar
IVECO eDaily-modellerna med tre och fyra batterier får också en förbättrad snabbladdning på 115 kW, vilket ger en räckvidd på 100 km på så lite som 20 minuter.

Chassi cab-flexibiliteten ökar med en sidomonterad laddport som tillval för att optimera komforten för förarna.

Elektriskt kraftuttag på eDaily är ökat till klassledande 50 kW för att möta alla behov

*Enligt WLTP.

Ta kontakt med din lokala säljare för offert och provkörning.

Boka provkörning

Kontakta en medarbetare

Bli kontaktad