Öppettider Hitta hit +46 10 175 00 70 Broschyr Bli kontaktad

Försäljning

Våra experter hjälper dig att hitta rätt fordon

IVECO´s säljare är specialister på transportbilar och lastbilar.
Det betyder att du alltid kan få det fordon som passar dig och din verksamhet bäst.

IVECO har marknadens bredaste modellprogram – ­ och kan alltid leverera en optimal lösning för dina specifika behov tack vare ett komplett program av transportbilar och lastbilar.

Vi har professionella fordon av högsta kvalitet – som gör att du alltid kan räkna med att ha en stark och trygg partner på vägen

När du väljer ett IVECO-fordon följer en värld av de främsta och mest attraktiva digitala tjänsterna och transportlösningarna som finns på marknaden – allt för att göra din verksamhet mer konkurrenskraftig, lönsam och lätthanterlig.

Tack vare våra smarta lösningar med IVECO On och Connectivity box kommer du att ligga i framkant i den digitala världen.

IVECO har också marknadens bästa servicetjänster. Vi har ett brett utbud av skräddarsydda servicepaket som utformats för att hålla kundernas fordon på vägen med minimalt antal stopp för service och reparationer – allt för att du ska få ekonomisk trygghet.

Så oavsett om du letar efter ett fordon med el, diesel/HVO, biogas eller en speciell påbyggnation så kan våra experter alltid hjälpa dig med ditt nästa transportlösning.

Kontakta en våra IVECO-säljare redan idag för att få råd av en specialist!

Välkommen till IVECO!

Kontakta en medarbetare

Bli kontaktad