Reservdelar

Vi använder endast IVECOs originalreservdelar på våra verkstäder. De passar nämligen perfekt till din bil och kan monteras snabbt, vilket gör att du sparar pengar. De ger dig en större säkerhet i trafiken och håller mycket längre eftersom de är tillverkade av de bästa råmaterialen och har testats grundligt. Att de levereras med en omfattande garanti när de monteras av våra specialutbildade tekniker är också en fördel. Det handlar om din trygghet och ekonomi och därför är inga kompromisser tillåtna.

NYPRODUCERADE ORIGINALDELAR ÄR NUMMER ETT

IVECOs originaldelar som monterats av våra tekniker är din verksamhets starkaste medspelare i den dagliga kampen för att upprätthålla maximal produktivitet. Originaldelar är din garanti för hög kvalitet och lång livstid. Alla delar kan levereras inom 24 timmar – och i hela tio år efter att en IVECO-modell inte längre produceras.

REMAN RESERVEDELAR – ÅTERANVÄND SÅ GOTT SOM NYTT

Reman Parts är totalrenoverade originalreservdelar från IVECO vilka har genomgått en avancerad process där alla slitna delar byts ut och alla delar i gott skick återanvänds. Denna process sparar råvaror och minskar föroreningar. Du sparar upp till 30 %, men får exakt samma garanti och trygghet som med en nyproducerad originaldel.

NEXPRO BY IVECO HÅLLER ÄLDRE HJUL I GÅNG

NEXPRO reservdelar är en idealisk lösning om du har en äldre IVECO, eftersom du här får konkurrenskraftiga priser och långsiktiga besparingar utan att kompromissa med den kvalitet och service som du är van att få på våra verkstäder.

NEXPRO har certifierats av IVECO. Det är din garanti för att driftsäkerhet och IVECOs värde fortsätter att vara i topp.

ORIGINALTILLBEHÖR GER EXTRA KÖRGLÄDJE

IVECO har ett komplett sortiment av extrautrustning som passar perfekt till din modell och gör det lätt att tillföra extra säkerhet, teknik och komfort. Kom in och se alla möjligheter.

Reservdelar
+46 10 175 00 70

Joakim Fors
Reservdelar

+46 31 57 83 07
joakim.fors@iveco.com

Juha Mäkinen
Reservdelar

+46 31 57 83 06
juha.makinen@iveco.com