S-Way

EN DRÖM FÖR DIN VERKSAMHET OCH CHAUFFÖR DYGNET RUNT

IVECO S-WAY har fått en ny förarhytt, ännu bättre bränsleekonomi, ännu mer avancerad teknik och ännu fler möjligheter till elektronisk kommunikation. Därför är den en suverän vinnarlösning som gör att din verksamhet blir ännu mer konkurrenskraftig och att både dina dagliga utgifter och de totala ägaromkostnaderna under fordonets hela livstid minskar.

IVECO S-WAY är en till hundra procent ansluten lastbil, som skapar en ny era inom flottstyrning och trivsel ombord på lastbilen. Dess avancerade anslutningsmöjligheter håller chauffören i konstant kontakt med sin flottchef, IVECOs specialistteam och distributionsnätet.

Här har du maximal effektivitet, oavsett vart resan går.

ETT BRA HEM NÄR DET ÄR LÅNGT HEM

Utöver att ha potential för att bli företagets bästa investering, har S-WAY också alla odds att bli varje chaufförs drömlastbil, eftersom den är utformad att uppfylla även de mest kräsna medarbetares behov och göra det behagligt att efterleva kör-/vilotidsbestämmelserna.

Förarhytten är rymlig och full av bekväma lösningar och avancerad teknik. Här kan varje chaufför inreda sitt personliga hem, vilket underlättar tiden hemifrån.

Beställ en provkörning och upplev styrkorna!

Läs mer på: https://www.iveco.com/sweden/produkter/pages/nya-iveco-s-way-2019.aspx