Daily Skåpbil

SKÅPBILEN SOM TJÄNAR PENGAR TILL DIN VERKSAMHET

En IVECO Daily skåpbil är en exceptionellt flitig medarbetare som hjälper dig att leverera varor i tid och driva din verksamhet med maximal räntabilitet och maximal hänsyn till miljön.

Dessutom ger den massor av arbetsglädje, eftersom du känner att både ergonomin, komforten och körupplevelsen är på en högre nivå jämfört med alla konkurrenter. Skåpbilens avancerade anslutningsmöjligheter kan anpassas så att de uppfyller de individuella behov som din verksamhet har. Så om du vill ha den effektivaste, driftsäkraste och mest ekonomiska skåpbilen levererar IVECO Daily alltid varan. Både nu och långsiktigt.

VI SÄGER ATT DEN ÄR VÄRLDENS BÄSTA. VAD SÄGER DU?

IVECO Daily är den allsidigaste skåpbilen i sin klass. Den kan både säkerställa punktliga leveranser med flera stopp i storstaden och lösa tyngre transporter som t.ex. att transportera flyttlass mellan olika delar i landet. Berätta för oss vad du behöver så specificerar vi en IVECO Daily som uppfyller alla behov som din verksamhet har.

3,5-tonsmodellerna, som är utrustade med den lätta och starka UAD-LEAF-upphängningen, klarar laster på upp till 1 900 kg … och ända upp till 2 700 kg om du väljer en modell med QUAD-TOR-upphängning med tvillinghjul.

Här är några exempel på IVECO Dailys styrkor:

  • City brake PRO upptäcker en potentiell kollisionsrisk och bromsar automatisk in bilen.
  • Adaptive cruise control – Håller både den valda hastigheten och avståndet till framförvarande fordon – även vid långsam körning i kö.
  • Proaktiv körfältsassistans tar dig varsamt tillbaka till ditt körfält om du är på väg att lämna det.
  • Sidovindsassistans aktiverar varsamt bromsarna på den sida av fordonet som träffas av vinden.
  • Hill Descent Control håller en stabil hastighet i branta utförsbackar.

En Daily kan så mycket mer – kontakta oss och få reda på om allt om hur den uppfyller dina behov.

Beställ en provkörning och upplev styrkorna!

Läs mer på: https://www.iveco.com/sweden/produkter/pages/nya-daily-van.aspx