Försäljningsavdelning

Våra rådgivare känner transportbranschen utan och innan och har bara ETT mål: Att se till att du får den bästa och mest ekonomiska lösningen – oavsett om du är på jakt efter en flexibel arbetshäst för transporter i städer och på landsbygden, en urstark entreprenadmaskin eller en effektiv motorvägsbjässe för tunga arbetsuppgifter och leveranser långt utanför landets gränser.  

Det du önskar kan du få … vårt program är komplett

IVECO levererar ett komplett program av varu- och lastbilar och är marknadsledande när det gäller hållbara lösningar.

För lättare arbetsuppgifter finns våra berömda IVECO Daily varubilar i alla viktklasser, från 3,5 ton till klassens suveränt största kapacitet på hela 7,5 ton. Bilen kan levereras både som skåpbil och chassi som kan byggas upp efter dina specifika behov. Kontakta oss för att få reda på mer om alla dina möjligheter.

I mellanklassen sörjer Eurocargo för snabb, effektiv och ekonomisk distribution mellan landsdelarna, och om du väljer den som 4×4 finns det inget som kan stoppa dina leveranser, oavsett väderförändringar eller vägförhållanden.

När det gäller långdistanslastbilar kan vi leverera det nyligen omdesignade ”motorvägslokomotivet” S-Way och den legendariska Stralis. För specialuppgifter i särskilt krävande arbetsmiljöer och terränger klarar X-Way eller Trakker alla utmaningar.

Förutom alla nya IVECO-modeller kan vi även leverera begagnade fordon som har certifierats enligt vårt program ”OK TRUCKS”, så att de är i perfekt skick för att lösa din verksamhets uppgifter.

Optimal service = optimal driftsekonomi

Våra rådgivare kan också presentera våra underhållsavtal för dig, vilket håller dina fordon i toppskick längs vägen. Avtalen säkerställer att dina bilar alltid kör med optimal driftsekonomi och att risken för dyra driftsstopp blir så liten som möjligt.

Ring, skicka e-post eller besök oss, vi gör allt för att hjälpa dig att välja rätt.


FÖRSÄLJNING